Την ικανοποίηση του για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα και το γεγονός ότι αυτό συνδυάστηκε και με τη νίκη της ομάδας του εξέφρασε ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Ο 23χρονος επιθετικός του Εργοτέλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης , σχολίασε το πρώτο γκολ που πέτυχε με την φανέλα του Εργοτέλη , αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος και έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας καλώντας τους να δώσουν δυναμικό παρόν στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ν. Κατσικοκέρη στο «www.ergotelis.gr» :

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

«Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν πολύ τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, καθώς προερχόμασταν από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αξίζαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι από τον Αστέρα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο είχαμε άγχος λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και αυτό μας έδωσε την κατάλληλη ώθηση για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ και να βάλουμε τις βάσεις για τη νίκη».

Για το γκολ που σημείωσε

«Σίγουρα το γκολ που σημείωσα ήταν σημαντικό και ξεχωριστό για εμένα, καθώς ήταν το πρώτο μου στην Super League και το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό. Βέβαια, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μου. Σε έναν επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει, διότι του δίνει δύναμη και ψυχολογία για να συνέχεια. Πιστεύω ότι στην πορεία της χρονιάς θα έρθουν και άλλα γκολ και εύχομαι να συνδυαστούν με νίκες του Εργοτέλη».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος

«Η αρχή του πρωταθλήματος ήταν πολύ δύσκολη για εμάς, διότι αντιμετωπίσαμε όλες τις μεγάλες ομάδες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς, ωστόσο δεν πρέπει να παραλείψουμε τις δυσκολίες του προγράμματος. Η χθεσινή νίκη θα μας βοηθήσει πολύ, ώστε να συνεχίσουμε με νίκες το πρωτάθλημα. Πλέον, κοιτάζουμε το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε να πάρουμε μόνο τους τρεις βαθμούς. Η χθεσινή νίκη ήταν μόνο η αρχή».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας

«Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση τους στην ομάδα μας και προσωπικά την αγάπη που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή που φόρεσα την φανέλα του Εργοτέλη. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Εργοτέλη και θα προσπαθώ για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας. Στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τους καλώ στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook