Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως ακραίοι παραχωρήθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό στα Χανιά.

Πρόκειται για τον Βόσνιο Νεμάνια Νίκολιτς (19χρ.) και τον Φοντέ Καμαρά από τη Γουϊνέα (22χρ.). Ο πρώτος αγωνιζόταν στη Μλάντοστ (Α’ Βοσνίας) και ο δεύτερος στη 2η κατηγορία της Γαλλίας με την Γκαζελέκ Αζαξιό.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νεμάνια Νίκολιτς, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Ο 19χρονος (γενν. 21/02/2001) ακραίος μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στη χώρα του, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, από τη Σαράγεβο, για να ενταχθεί στη συνέχεια στη Μλάντοστ Κακάνι. Ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματά του τον Αύγουστο του 2019 και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη σερβική Ραντνίσκι Νις και την περασμένη σεζόν στη Μλάντοστ Κακάνι. Εχει συμμετοχές με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (Κ15, Κ17, Κ18, Κ21).

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΙΤΣ

Στις δηλώσεις του στο chaniafc.gr ο Νεμάνια Νίκολιτς ανέφερε τα εξής: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι εδώ και αισθάνομαι όμορφα με το κλίμα που συνάντησα στην ομάδα. Ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα και υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει τους στόχους της και να ανέβει στη Super League».

Στη φωτογραφία ο Ν. Νίκολιτς με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργο Τουλουπάκη.

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φοντέ Καμαρά, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 17 Απριλίου 1998, στη Γουϊνέα, ο Καμαρά έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία CEFOMIG, της χώρας του, για να βρεθεί στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπαστιά, αρχικά στην Κ19 και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα. Ακολούθησε η Γκαζελέκ Αζαξιό στη Ligue 2, από την οποία τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός, αφήνοντάς τον ως δανεικό την περασμένη σεζόν.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΑ

Στις δηλώσεις του στο chaniafc.gr ο Φοντέ Καμαρά δήλωσε τα εξής: «Ηρθα με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν ήρθαμε (εγώ και ο Νίκολιτς) για… διακοπές, αλλά για δουλειά και θα δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Στη φωτογραφία ο Φ. Καμαρά με τον τιμ μάνατζερ της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργο Τουλουπάκη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook