Τραγική εικόνα παρουσιάζουν δημοτικές τουαλέτες στα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις δημοτικές τουαλέτες που βρίσκονται στο “αίθριο” του Δημαρχείου Χανίων, όπισθεν δηλαδή του κτηρίου. Και αυτό είναι το “οξύμωρο” ότι μιλάμε για τουαλέτες “μια ανάσα” από το Δημαρχείο Χανίων.

Εδώ και 20 περίπου ημέρες έχει να μπει σε αυτές κάποια καθαρίστρια με συνέπεια οι τουαλέτες να παρουσίάζουν “δραματική” εικόνα. (Για ευνόητους λόγους το Flashnews.gr θόλωσε τις φωτογραφίες).

Οι τουαλέτες αυτές είναι μάλιστα σε “κομβικό σημείο” αφού, πέραν των περαστικών, δημοτών ή επισκεπτών της πόλης μας (τουριστική πόλη γαρ τα Χανιά), χρησιμοποιούνται ενίοτε και από υπαλλήλους του Δήμου Χανίων, αφού δίπλα είναι οι περισσότερες των υπηρεσιών του. Να τονιστεί μάλιστα, ότι η δημοτική αρχή αλλά και οι υπηρεσίες έχουν γίνει αποδέκτες πολλών παραπόνων από δημότες.

Το “γιατί” συμβαίνει αυτό και οι τουαλέτες δεν έχουν καθαριστεί για περίπου τρεις αβδομάδες το γνωρίζει ο Δήμος ο οποίος σίγουρα απαιτείται να δώσει κάποια εξήγηση.

Η πρώτη κίνηση που έγινε σήμερα πάντως ήταν, με εντολή της δημοτικής αρχής να κλειδώσουν οι τουαλέτες (έστω και με μεγάλη  χρονική καθυστέρηση), αφού αποτελούν “εστία” μόλυνσης… 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook