Σε κεντρικό πυλώνα της εξυπηρέτησης των πελατών, ανάγει από αύριο, 1η Νοεμβρίου ο ΟΤΕ το γνωστό αριθμό 13888, καθώς ενοποιούνται όλες οι υπηρεσίες και οι αριθμοί τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης, καθώς και ο τομέας των αγορών.

Έτσι από αύριο με την κλήση στο 13888, που είναι χωρίς χρέωση από το δίκτυο του ΟΤΕ, οι πελάτες του Οργανισμού, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, έχουν στη διάθεσή τους οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούν σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες ΟΤΕ, καθώς και τεχνική υποστήριξη, απολαμβάνοντας έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, το 13888 συνεχίζει να αποτελεί το βασικό κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, προώθησης προγραμμάτων και προσφορών τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης, παρέχοντας με ένα μόνο τηλεφώνημα τη δυνατότητα άμεσης απόκτησής τους και προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Παράλληλα, ενσωματώνει πλέον το σύνολο των υφιστάμενων αριθμών τεχνικής εξυπηρέτησης για θέματα λειτουργίας, εξοπλισμού και εγκατάστασης τηλεφωνικών και ISDN συνδέσεων, για Conn-x, υπηρεσίες internet και ΟΤΕ TV, προσφέροντας 24ωρη τεχνική υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα, για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook