Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης και ο Δήμαρχος Μαλεβυζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης για την υπογραφή σύμβασης για την ολοκλήρωση του έργου της ¨Δυτικής Περιμετρικής¨ από τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τόνισαν :

Η Δυτική Περιμετρική τόνισαν, είναι ένα διαδημοτικό έργο εξαιρετικής σημασίας που ενώνει τους Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβυζίου, και αναμένεται να λύσει αρκετά προβλήματα κυρίως το κυκλοφοριακό αλλά και θα βοηθήσει να αλλάξει η όψη της περιοχής αναβαθμίζοντάς αισθητικά, λειτουργικά και περιβαλλοντικά..

Το έργο αυτό είχε τεθεί ως προϋπόθεση από το Δήμο Ηρακλείου στην υπογραφή του μνημονίου για την παραχώρηση του Παγκρητίου Σταδίου, είχαν μάλιστα καταβληθεί οι σχετικές αποζημιώσεις και κατασκευαστεί τα τεχνικά έργα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Η Δυτική Περιμετρική αφορά δρόμο μήκους 1.500 μέτρων και πλάτους 13 μέτρων (10 μ. οδόστρωμα – 1,5 πεζοδρόμια (δεξιά – αριστερά)). Αρχίζοντας από το Παγκρήτιο Στάδιο, διέρχεται βόρεια γνωστού πολυκαταστήματος τροφίμων και φτάνει στον Κεντρικό Δρόμο της Αμμουδάρας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.000.000 € και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook