Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη την Τετάρτη με διαδικτυακά όμως μαθήματα.

Οι γονείς δηλώνουν απογοητευμένοι με το σύστημα ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χάκερς είχαν μπει στο σύστημα και γέμισαν το κανάλι με φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ και άλλες με σκληρό πορνό.

Στην Ευρώπη, οι σχολικές αίθουσες γέμισαν και πάλι με μαθητές σε μια ιδιαίτερη σχολική χρονιά με πολλά μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό. Στην Νέα Υόρκη, όμως οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία, αλλά διαδικτυακά, όπως και στην Τουρκία, εκτός από τα πρωτάκια.

Κορωνοϊός: Τι προτείνουν Αμερικανοί επιστήμονες για ασφαλές άνοιγμα σχολείων -Τα τρία βήματα

Ωστόσο, πολλά ήταν τα προβλήματα με τα οποία ήρθα αντιμέτωποι οι γονείς των μαθητών, που δεν μπορούσαν καν να συνδεθούν στην πλατφόρμα, κατηγορώντας τις Αρχές πως είχαν όλο το καλοκαίρι για να επιδιορθώσουν τα προβλήματα.

Και κάποιοι που κατάφεραν να μπουν στο σύστημα, ήρθαν αντιμέτωποι με άλλα προβλήματα. Όπως μια μητέρα στο Μπρούκλιν που έγραψε στο Twitter πως το διαδικτυακό μάθημα της μικρής της κόρης «παραβιάστηκε» από χάκερς που πλημμύρισαν το κανάλι με φωτογραφίες του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και σκληρό πορνό, μια παραβίαση ασφαλείας που ερευνούν οι Αρχές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook