Αντίστροφα μετρούν τα Χανιά για την επιστροφή στη βάση τους, έπειτα από την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου προετοιμασίας τους στην Πτολεμαΐδα.

Την Πέμπτη (17/09) το πρόγραμμα είχε πρωινή προπόνηση και το απόγευμα οικογενειακό δίτερμα στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας. Οι “κόκκινοι” με γκολ των Κάσσου και Πλέγα νίκησαν με 2-1 τους “μπλε”, που ισοφάρισαν με τον Βρεττό.

Το βράδυ το πρόγραμμα είχε μπάρμπεκιου, ενώ την Παρασκευή η αποστολή – μετά την πρωινή προπόνηση – θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τα Χανιά.

Η ενημέρωση της ομάδας:

Μία ώρα διάρκεια είχε το οικογενειακό διπλό της ομάδας μας, στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας, με τους “κόκκινους” να επικρατούν των “μπλε” με σκορ 2-1.

Ο Κάσσος από “ασίστ” του νεαρού Καστανοπουλάκη με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους “κόκκινους”, ο Βρεττός από μπαλιά του Παναγιωτούδη ισοφάρισε για τους “μπλε”, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 με το πανέμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Πλέγα.

Με το οικογενειακό διπλό ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/09), το οποίο ξεκίνησε με την πρωινή προπόνηση, η οποία περιείχε προθέρμανση με ψυχαγωγικά παιχνίδια, ταχύτητες αντίδρασης, ομαδική τακτική και στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook