Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Σκύλοι ανιχνευτές και άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Αρχηγείου του Λιμενικού και των Λιμεναρχείων Πάτρας και Ραφήνας συμμετείχαν σε μια συντονισμένη επιχείρηση για την σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα οδηγού που μετέφερε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών από την Αθήνα προς την Αχαΐα.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ρίου και οι εκπαιδευμένοι σκύλοι δεν δυσκολεύτηκαν να ξετρυπώσουν στο εσωτερικό του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 800 γραμμαρίων. Όμως, δεν σταμάτησαν να μυρίζουν τα... πόδια του υπόπτου, με αποτέλεσμα οι λιμενικοί να βγάλουν τα παπούτσια του! Τότε, βρήκαν έκπληκτοι κρυμμένες μέσα στην δεξιά κάλτσα του, τρεις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,2, 1,8 και 0,4 γραμμαρίων αντίστοιχα!

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που επέβαινε ο 35χρονος και ένα ακόμη Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε εμπλακεί στη μεταφορά των εξαρτησιογόνων ουσιών. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, που του άσκησε δίωξη για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Πηγή: protothema.gr