Καποιοι υγειονομικοί είναι το κακό παράδειγμα και μάλιστα αδιαφορούν επιδεικτικά

Κι όμως, την ώρα που επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν από τους πολίτες να χρησιμοποιούν τη μάσκα όχι μόνο σε εσωτερικούς χώρους αλλά και εξωτερικούς για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού, την ώρα που τα μέτρα προστασίας που έχουν τεθεί σε ισχύ για τον Covid19 είναι αυστηρά για τους πολίτες και έχουν πλήξει πολλές κατηγορίες επαγγελματιών, την ώρα που οι υγειονομικοί θεωρούνται κατηγορία υψηλού κινδύνου καθώς έρχονται σε επαφή με χιλιάδες κόσμου και ασθενείς, κάποιοι από αυτούς φαίνεται ότι αδιαφορούν πλήρως και μάλιστα επιδεικτικά.

Αναγνώστης κατήγγειλε στο Flashnews.gr ότι υγειονομικό προσωπικό εργαζόταν χωρίς μάσκες μέσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Χανίων.

Έστειλε μάλιστα βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Δεν πρόκειται για όλο το προσωπικό, αλλά για κάποιους από αυτούς. Το περιστατικό καταγράφηκε πριν από 5 ημέρες.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, η εργαζόμενη αριστερά φορά μάσκα, ενώ η εργαζόμενη δεξιά δε φορά μάσκα

Το ίδιο δε φορούν μάσκα και οι άλλοι δυο εργαζόμενοι που φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η ειρωνία, στην πόρτα των ΤΕΠ αναγράφεται με πρόσθετη ανακοίνωση ότι απαγορεύεται η είσοδος χωρίς χρήση μάσκας, έξω από την πόρτα περιμένουν ασθενείς με μάσκα και μέσα στα ΤΕΠ ηλικιωμένη ασθενής φορά μάσκα. Αλλά όχι κάποιοι από το προσωπικό!!!

Να σημειωθεί ότι το Flashnews.gr έχει στη διάθεσή του τις φωτογραφίες του πολίτη, χωρίς θολωμένα πρόσωπα καθώς και βίντεο που δείχνει καθαρά τα συγκεκριμένα άτομα να κυκλοφορούν στα ΤΕΠ άνευ μάσκας.

Μάλιστα σύμφωνα με τον πολίτη, δεν φορούσαν καν κατεβασμένη τη μάσκα στο σαγόνι, ώστε να υποθέσει κάποιος ότι την έβγαλαν για λίγα λεπτά…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook