Εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το αυτοκίνητο που έπεσε και παρασύρθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου στο Μουζάκι Καρδίτσας, συνέπεια της κακοκαιρίας «Ιανός».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το mouzakinews.gr, το όχημα ανήκει στην 40χρονη γυναίκα, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής.

Το αυτοκίνητο εντόπισε πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί η 40χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Την ίδια στιγμή, η κακοκαιρία έχει στοιχίσει τη ζωή σε δύο άτομα, μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο χωριό Βασιλί, στα Φάρσαλα κι έναν 63χρονο κτηνοτρόφο που αγνοείτο από την Παρασκευή στη Μαγουλίτσα Καρδίτσας.

Ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιο του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία ανέρχεται σε δύο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι.

Την ίδια στιγμή, η ηλικιωμένη γυναίκα εγκλωβίστηκε στο σπίτι της και έχασε την ζωή της από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Όπως αναφέρουν τοπικοί παράγοντες, οι κάτοικοι του χωριού για να γλιτώσουν από τον «Ιανό» και τον όγκο του νερού που έπεσε στην περιοχή, κατέφυγαν στην εκκλησία, όπου βρήκαν καταφύγιο.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αγνοείται στην Καστανιά Καρδίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η στέγη του σπιτιού του κατέρρευσε ενώ η πυροσβεστική λόγω της κακοκαιρίας δεν μπορεί να πλησιάσει στο σημείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook