Εστω και σε φιλικό παιχνίδι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ πέρασε σα… σίφουνας από τη Σοχώρα, επικρατώντας με σκορ 6-2 του Αστέρα Ρεθύμνου.

Εκ των πρωταγωνιστών της χανιώτικης ομάδας ήταν ο νεαρός Γιαννακούρος, που άνοικε το σκορ στο 24’ και πέτυχε το 1-2 στο 39’. Ενδιάμεσα ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Βελονάκη (30’). Μετά τον Γιαννακούρο τη “σκυτάλη” για το ΣΥΝΚΑ πήρε ο Κόλα, σκοράροντας στο 45’ και στις αρχές του β’ ημιχρόνου (με πέναλτι). Ο Νικόλτσης στο 60’ πέτυχε το 1-5, για να μειώσει ο Αστέρας με πέναλτι του Ρηγάκη στο 81’. Το τελικό 2-6 διαμόρφωσε στο 85’ με πέναλτι ο Βαρουξάκης, που επέστρεψε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Διαιτητές: Κετεσίδης, Δασκαλομαρκάκης, Καψαλάκης.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης (46’ Παπαδάκης), Σαρρής (46’ Γερωνυμάκης), Αντωνόπουλος, Ψυχουντάκης (66’ Τζαγκαράκης), Μαραθιανός, Καψαλάκης (66’ Άννι), Σιόρε (73’ Π. Κλείδης), Μπουρνέλης (73’ Βλατάκης), Ρότζεν (79’ Δρανδάκης), Ρηγάκης, Βελονάκης.

ΣΥΝΚΑ (Γιώργος Ριτζάκης): Μωραΐτης (46’ Βλαχάκης), Λαμπάκης (59’ Περδικάκης), Παληγεώργος, Ασκητίδης, Αργυρουδάκης, Μαθιουδάκης, Μαζιώτης (46’ Βαρουξάκης), Νικόλτσης, Αρζίδης (46’ Σκουλάς), Γιαννακούρος (59’ Σοφούλης), Κόλα (65’ Χειμωνέτος).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook