Εξιχνιάστηκαν έντεκα  υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε οικίες, στην Ιεράπετρα – Αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις 60.000 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση έντεκα υποθέσεων κλοπών-διαρρήξεων σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  Ιεράπετρας.  

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος είχε συλληφθεί για διάπραξη ληστείας σε οικία στην Ιεράπετρα, σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας.

Ειδικότερα, ύστερα από την συνεχιζόμενη εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, καθώς και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άτομο, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.08.2020 έως 16.09.2020, διέπραξαν έντεκα κλοπές  σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 60.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.         

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook