Τα θέματα της συνεδρίασης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη

Την Τετάρτη 23-9-2020 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση Δ.Σ. δια περιφοράς στον δήμο Αμαρίου

Ώρα έναρξης της συνεδρίασης 13:00 και ώρα λήξης 14:00. Η διεξαγωγή της θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή με αποστολή SMS στο 6944 646739, με τα παρακάτω θέματα:

Γνωμοδότηση επί αιτήματος της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων για δωρεάν παραχώρηση για κοινωφελή σκοπό κατά χρήσης ακινήτου εμβαδού 112.776,77 τ.μ. που χωροθετείται στην Ιερά Μονή Ασωμάτων.

Αποστολή αιτήματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την παραχώρηση εκ νέου του ακινήτου 52.789 τ.μ. που βρίσκεται στον οικισμό Σχολή Ασωμάτων της κοινότητας Βισταγής Δήμου Αμαρίου στο οποίο έχει κατασκευαστεί το ΠΑΝΑΚΡΟΝ.

Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 145.080,00 € από την Περιφέρεια Κρήτης λόγο ένταξης της πράξης με τίτλο «Ψηφιακές Διαδρομές στο Αμάρι» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη 2014-2020», με αντίστοιχη τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση Προϋπολογισμού.

Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 150.000,00 € από το Υπουργείο Εσωτερικών σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ζημιών και Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού της Χώρας», με αντίστοιχη τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση Προϋπολογισμού.

Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Πρόγραμμα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Ζημιών και Καταστροφών που Προκαλούνται από Θεομηνίες στους ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού της Χώρας».

Τροποποίηση της 315/19 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αναφέρεται στη συγκρότηση της Α/μιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμαρίου.

Τροποποίηση της 316/19 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αναφέρεται στη συγκρότηση της Β/μιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμαρίου.

Κατανομή πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή Α/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρίου.

Κατανομή πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή Β/μιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρίου.

Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook