Θα αντικατασταθούν και όλα τα δίκτυα ύδρευσης

Ξεκίνησε σήμερα η υλοποίηση του έργου του νέου Αγωγού Ύδρευσης του οικισμού Αλικιανού Δήμου Πλατανιά με νερό από υφιστάμενη υδρογεώτρηση.

Το έργο περιλαμβάνει αντικατάσταση του συνόλου των δικτύων ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Αλικιανού και αποτελεί μέρος του συνολικού υποέργου Φουρνέ – Αλικιανού, ολικού προϋπολογισμού 1.370.000€

Το έργο αυτό έχει ενταχθεί στα επιχορηγούμενα έργα του Υπουργείου Εσωτερικών στο πρόγραμμα Φιλόδημος 1 που πλέον έχει μεταφερθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ Ευτύχης Μαυρογένης, «το έργο αυτό αντιμετωπίζει ριζικά το πρόβλημα ύδρευσης στην εν λόγω περιοχή του Δήμου Πλατανιά. Για τις όποιες καθημερινές ενοχλήσεις των Δημοτών του Αλικιανού ζητάμε την κατανόησή των Δημοτών μας.

Ευελπιστούμε το έργο να προχωρήσει απρόσκοπτα και σωστά, με την συνεργασία της ΔΕΥΑΒΑ, του εργολάβου και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας του Ο.Α.Κ.

Καθημερινά ο Δήμος Πλατανιά και η ΔΕΥΑΒΑ σχεδιάζουν και υλοποιούν έργα που διευκολύνουν την  καθημερινότητα του Δημότη, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook