Γευστική πρόταση με πλούσια γεύση και αρώματα

Υλικά

  • 1 μεγάλο στήθος κοτόπουλο
  • 1 φέτα ελβετικό τυρί
  • 1 φέτα τυρί προβολόνε
  • 1 λεπτή φέτα ζαμπόν
  • 5 φύλλα baby σπανάκι
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • 2/3 φλ. τσαγιού τριμμένο ψωμί
  • Λάδι, για τηγάνισμα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  • Κόψτε το στήθος κοτόπουλο στο πλάι, ώστε να δημιουργήσετε μία «τσέπη» και αλατοπιπερώστε και από τις δύο πλευρές.
  • Τοποθετήστε το ζαμπόν σε μία επιφάνεια και από πάνω τα τυριά και το σπανάκι.
  • Τυλίξτε σφιχτά σε ρολό και τοποθετήστε το στην «τσέπη» του κοτόπουλου που δημιουργήσατε προηγουμένως.
  • Τοποθετήστε το αλεύρι, τα αβγά και το ψωμί σε τρία διαφορετικά μπολ.
  • Προσέχοντας να μην ανοίξει το κοτόπουλο βυθίστε το πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και στο θρυμματισμένο ψωμί και ακόμη μία φορά στο αβγό και έπειτα στο ψωμί.
  • Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς.
  • Τηγανίστε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
  • Τοποθετήστε στο ταψί και ψήστε για 20 λεπτά περίπου ή μέχρι η εσωτερική του θερμοκρασία να αγγίξει τους 75 βαθμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook