Εταιρεία στον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής αναζητά υποψήφιους για την ανάπτυξη του δικτύου του 

Μία μεγάλη εταιρεία από τον χώρο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής πρόκειται να ανοίξει κατάστημα το επόμενο διάστημα στην πόλη των Χανίων. 

Η εταιρεία έχει μεγάλη ιστορία στον χώρο, ενώ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην χώρα στον συγκεκριμένο κλάδο. 

Η διεύθυνση της εταιρείας δεν επιθυμεί σε αυτήν την χρονική στιγμή να δημοσιοποιήσει την επωνυμία της, ωστόσο αναζητά προσωπικό για το κατάστημα της και ειδικότερα αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες με συγκεκριμένα προσόντα:

Για τη θέση του Αρτοποιού ο κατάλληλος υποψήφιος να έχει τουλάχιστόν 2 έως 4 χρόνια προϋπηρεσία, ‭με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις‬, να είναι κάτοχος επαγγελματικής πιστοποίησης αρτοποιίας, που θα εκτιμηθεί ως επιπρόσθετο ‬προσόν, να έχει την ικανότητα ανταπόκρισης σε ωράριο βαρδιών‬ και την δυνατότητα προσωρινής μετακίνησης για ένα χρονικό διάστημα στην Αθήνα για ‬εκπαίδευση. Ενώ ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει υπευθυνότητα‬, συνέπεια‬ και να είναι αποδοτικός σε συνθήκες πίεσης‬.

Για την θέση του Ζαχαροπλάστη ο κατάλληλος υποψήφιος να είναι απόφοιτος σχολής ζαχαροπλαστικής‬, να έχει προϋπηρεσία τουλάχιστον 3-4 έτη, ‭εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις‬, να έχει την ικανότητα ανταπόκρισης σε ωράριο βαρδιών‬ και δυνατότητα προσωρινής μετακίνησης για ένα χρονικό διάστημα στην Αθήνα για εκπαίδευση. Ενώ ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει υπευθυνότητα‬, συνέπεια‬ και να είναι αποδοτικός σε συνθήκες πίεσης‬. 

Η εταιρία προσφέρει ένα ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση‬, εκπαίδευση‬ και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης‬.

Για αποστολή βιογραφικών Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας με την ένδειξη ΑΡΤ για την θέση του αρτοποιού και την ένδειξη ΖΑΧ για την θέση του ζαχαροπλάστη στο email: ‭[email protected]‬ υπ όψιν κ. Μανουσογιωργάκη Παναγιώτη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook