Τι χρήσεις προβλέπει η επενδυτική πρόταση που φέρνει στη δημοσιότητα η Rosa Nera – Η τρισδιάστατη απεικόνιση από την εταιρεία

Το επενδυτικό σχέδιο που προτείνεται για την αξιοποίηση των κτιρίων στο λόφο Καστέλι στα Χανιά, φέρνει στο φως η συλλογικότητα Rosa Nera που όπως υποστηρίζει παρουσιάζονται σε Real Estate εταιρεία.

Σύμφωνα με τα όσα επικαλείται η Rosa Nera και δίνει στη δημοσιότητα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση greekhouse.co.il η Klein Group (Ltd.) Real Estate Development and Marketing Ltd  παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα στην Ελλάδα.

Ο σκοπός της εν λόγω ιστοσελίδας είναι η προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων υπό μορφή μετοχών, έναντι δικαιωμάτων κέρδους από την εκμετάλλευση των ακινήτων. Στον ιστότοπο αυτόν παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, τέσσερα έργα στα Χανιά: τα υπάρχοντα boutique hotels «Ambassador» και «Scala di Faro», ένα επταόροφο ξενοδοχείο συνδυασμένο με το «Κόκκινο Σπίτι» στην αρχή της Νέας Χώρας και η απεικόνιση της επενδυτικής πρότασης για το λόφο Καστέλι.

Τρισδιάσταση απεικόνιση και χρήσεις

Στη φωτογραφία που ακολουθεί βλέπετε την τρισδιάσταση απεικόνιση από τον ιστότοπο της εταιρείας

Παρακάτω ακολουθούν οι χρήσεις που προτείνονται για τον χώρο:

Στη δημοσίευσή της η Rosa Nera συνεχίζει με τα στοιχεία της εταιρείας και τα στελέχη της, ενώ τέλος παρουσιάζει και το τρίγωνο των δραστηριοτήτων της εταιρείας στα Χανιά όπως αυτό φαίνεται στον ιστότοπό της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook