Επιπλέον εξοπλισμό ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων

Με 35 καινούργια αλεξίσφαιρα γιλέκα εφοδιάστηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων προτείνει τα νέα αυτά γιλέκα να δοθούν κατά προτεραιότητα στους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης.

Παράλληλα η Ένωση αφού ευχαριστεί «τόσο το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Αντώνιο Ρουτζάκη όσο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχο κ. Γιωργος Λυμπινακης, οι οποίοι προσπαθούν να εφοδιάσουν τους συναδέλφους μας με αλεξίσφαιρα γιλέκα, κατόπιν συνεχών αιτημάτων μας» ζητά περαιτέρω εξοπλισμό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Έχουμε ζητήσει διμοιριακό εξοπλισμό (μάσκες,κράνη,γκλοπς), για τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν στη Διμοιρία Υποστήριξης Χανίων αλλά και αυτούς του Τ.Α.Ε. Χανίων και Κ.Α.Ε. Αποκορώνου-Σφακίων. Καιρός είναι να σταματήσει η κοροϊδία, καθώς οι αστυνομικοί ανά το πανελλήνιο, αγοράζουν με ιδίους πόρους τα ατομικά τους είδη προστασίας, όπως και τις στολές με τα ενδύματά τους.

Άλλωστε με την πληθώρα των “ευχαριστώ” και των sms, που παίρνουμε τον τελευταίο καιρό, διαπιστώσαμε ότι δεν μπορούμε να αγοράσουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα…

Οι κυβερνώντες ζητούν να βάζουμε καθημερινά πλάτη και δεν θα μας ξεχάσουν…ομοίως όμως και εμείς ως εργασιακός κλάδος όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή δεν θα ξεχάσουμε…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook