Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η 1 η Γενική Συνέλευση της ένωσης Ευρωπαϊκών Περιφερειών και Παραγωγών AREPO για το έτος 2020. Στη Γενική Συνέλευση θα προεδρεύσει η Περιφερειακή Σύμβουλος Ειρήνη Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του covid-19, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, θα συζητηθεί μόνο το καταστατικό μέρος το οποίο αναφέρεται στον απολογισμό των δράσεων, στην ψήφιση των οικονομικών λογαριασμών και του προϋπολογισμού για το έτος 2021 και στην επικαιροποίηση της ετήσιας συνδρομής του δικτύου για το έτος 2021.

Η Πρόεδρος της ένωσης ΑREPO θα προεδρεύσει για 2 η φορά μετά την ανάληψη των καθηκόντων της τον περασμένο Οκτώβριο του 2019 στις Βρυξέλλες. Στην εισήγηση της θα αναφερθεί στην πολιτική ποιότητας, στην στρατηγική «Από το αγρόκτημα στο πηρούνι» (Farm to Fork Strategy) η οποία βρίσκεται στη φάση της διαβούλευσης καθώς στα μέτρα που έχουν ενεργοποιηθεί σε ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο για την υποστήριξη των τομέων αγροδιατροφής και κρασιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook