Υποστολή σημαίας υπήρξε στον ΟΦ Ιεράπετρας έπειτα από την απόφαση του Γιάννη Τζελέπη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο πολύπειρος αμυντικός ήταν αρχηγός της ομάδας του Λασιθίου και πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του τόσο τη σεζόν 2006-2007 όσο και από το 2011 μέχρι και πρότινος.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ με το «αντίο» του Τζελέπη έχει ως εξής:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα. Ο Γιάννης Τζελέπης, ένας παίκτης – σημαία για τον ΟΦΙ ‘’κρέμασε’’ τα παπούτσια του.

Θα είναι βέβαια πάντα εδώ , θα είναι πάντα στρατιώτης του ΟΦΙ , γιατί αυτός είναι ο ΓΙάννης Τζελέπης, όμως θα μας λείψει πολύ από τον αγωνιστικό χώρο .

Θα κάνουμε σίγουρα ένα αφιέρωμα στον Γιάννη, όμως επί του παρόντος του λέμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Γιάννη  άφησες εποχή στον ΟΦΙ.

Το μήνυμα του Γιάννη:

«Έφτασε  η ώρα να αποσυρθώ από κάτι το οποίο έκανα και αγαπούσα από μικρό παιδί.

Μετά από 18 χρόνια έχω ζήσει και έχω κερδίσει πάρα πολλά πράγματα από το ποδόσφαιρο. Το μεγαλύτερο απ’ όλα είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ και για αυτό ευθύνεται μια από τις μεγαλύτερες αγάπες μου ο ΟΦΙ .Το πιο όμορφο είναι ότι αυτό συνοδεύεται με το μεγαλύτερο επίτευγμα του ΟΦΙ στην ιστορία του. Την άνοδο  στην SL2 και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι με αγκάλιασαν και με έβαλαν στην οικογένεια του ΟΦΙ και γενικότερα στην κοινωνία της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.  Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ . Ειδικά   τους φιλάθλους του ΟΦΙ και τον σύνδεσμο ΚΟΥΡΗΤΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους συμπαίκτες μου και τα προπονητικά επιτελεία που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ  όλα τα συμβούλια του ΟΦΙ. Σαιζόν 2006-2007 και τα συνεχόμενα χρόνια από το 2011 μέχρι και σήμερα 2020.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook