Είστε δυναμικός, πολυάσχολος και πολυσχιδής προσωπικότητα, γι’ αυτό και τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας δουλεύετε μέχρι αργά, παρευρίσκεστε σε meetings, προσπαθείτε για το καλύτερο!

Μέσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις, μπορεί το στυλ σας να παραμένει κομψό και άνετο. Πως; Με παπούτσια που έχουν δημιουργηθεί για να ταιριάξουν τόσο με ένα κοστούμι όσο και με ένα απλό jean.

Στο Shoemart σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε online και οικονομικά, παπούτσια που θα συνοδεύσουν τα βήματά σας όλες τις εποχές του χρόνου, ξεκούραστα και κομψά.

Επιλέγουμε ανάμεσα σε μοκασίνια και προσεγμένα ανδρικά sneakers που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σας, με τον καλύτερο τρόπο και κυρίως θα σας χαρίσουν ελευθερία κινήσεων.

Sneakers για city look

Το λευκό σε ένα casual παπούτσι είναι πολύ ιδιαίτερο και προσθέτει πόντους στο συνολικό ντύσιμο, φωτίζοντάς το. Το άσπρο sneaker με την τζιν λεπτομέρεια είναι πολύ καλή πρόταση για να συνδυάσετε το chinos και το τζιν παντελόνι σας με το πουκάμισο και το sporty σακάκι σας. 

Μαύρα classic μοκασίνια

Φοριούνται όλες τις εποχές του χρόνου μαζί με το κοστούμι σας και το πιο χαλαρό ντύσιμο με ένα λινό πουκάμισο ή με ένα πουλόβερ. Είναι πολύ βολικά, με πάτο με μαλακό μαξιλαράκι και μπορείτε να τα βρείτε από εδώ με έκπτωση -20%.

Μοκασίνια suede


Άκρως χειμωνιάτικα και πολύ βολικά ανδρικά μοκασίνια, μπορούν να μαγνητίσουν τα βλέμματα! Συνδυάζονται από το πιο formal ντύσιμο μέχρι το πιο casual και για όλες τις ώρες της ημέρας. Σε καφέ και σε σκούρο μπλε για να επιλέξετε.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα μοντέρνα ανδρικά παπούτσια, σε πολύ καλές τιμές από το shoemart.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook