H ανανέωση της κρεβατοκάμαρας δεν μεταφράζεται μόνο στη διακόσμηση αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό και στο κρεβάτι που θα κοιμάστε, στο στρώμα που θα αγοράσετε και στο πόσο ανθεκτικά και πιστοποιημένα είναι τα προϊόντα!

Η Market Strom σας προσφέρει κάθε χρόνο ανανεωμένη ποικιλία από κρεβάτια με έμφαση στο ξύλο ή στο μέταλλο, σε πολύ καλές τιμές που μπορείτε να βρείτε με ένα κλικ.

Κάθε υλικό έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, μερικοί σχεδιαστές μάλιστα έχουν εκθέσει ολόκληρες αναλύσεις για το ποια είναι τα καλύτερα υλικά και γιατί. Κάθε ένα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Ανάλογα με το γούστο σας, εσείς επιλέγετε στο τέλος.

 

Μεταλλικά κρεβάτια

Τα μεταλλικά κρεβάτια ημι-μασίφ χειροποίητα αποτελούν πολύ φινετσάτες προτάσεις. Ιδιαίτερα αγαπητά στο παρελθόν αλλά και στο παρόν έρχονται να προσθέσουν μία νότα αισιοδοξίας. Το μέταλλο προσδίδει μία industrial αισθητική στο δωμάτιό σας και αποτελεί μία ανάλαφρη πρόταση με καμπύλες και σκαλιστά μέρη με προσεγμένες λεπτομέρειες. 

Το κρεβάτι που θα βρείτε εδώ, είναι κατάλληλο για όλα τα γούστα και σίγουρα θα σας συναρπάσει. Η Market Strom μπορεί να το φτιάξει στις διαστάσεις της αρεσκείας σας.

Ξύλινα κρεβάτια


 
Το ξύλινο κρεβάτι από μασίφ οξιά, αποτελεί μία πιο κλασική επιλογή και είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία ήδη από την εφηβεία. Μπορείτε να βρείτε τα ξύλινα κρεβάτια σε σετ με κομοδίνα, συρταριέρες και ντουλάπες, αφού ο ξύλο είναι ιδιαίτερα προσφιλές υλικό. 

Η επένδυση από foil οξιάς και η ανοιχτή απόχρωσή του φωτίζει τον χώρο και αξιοποιεί δυναμικά τον classic σχεδιασμό του. 

Στην Market Strom πλέον οι αγορές σας μπορούν να γίνουν πολύ εύκολα και online! 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook