Εκτός εαυτού φέρεται να βρίσκεται μια γυναίκα στην περιοχή του Κουμπέ στα Χανιά

-Τελευταία ενημέρωση 14.26-

Η γυναίκα η οποία είναι 30 χρόνων είναι κλειδωμένη στο σπίτι της και απειλεί να το κάψει, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού βρίσκεται και η 14χρονη κόρη της.

Στο σημείο έχει κληθεί η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσίας Χανίων η οποία έχει ανοίξει προστατευτικό στρώμα κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού για το ενδεχόμενο που η γυναίκα πηδήξει στο κενό.

Μάλιστα, η γυναίκα βγήκε έξω στο μπαλκόνι της γυμνή ανεβαίνοντας μάλιστα στο περβάζι! (Δείτε βίντεο)

Η γυναίκα συνεχίζει να απειλεί να πέσει από το μπαλκόνι, έχοντας πλέον, αφαιρέσει τα ρούχα της.


Παράλληλα η πυροσβεστική έστησε σκάλα προκειμένου να μπορέσει να απεγκλωβίσει από το κλειδωμένο σπίτι και να κατεβάσει με ασφάλεια κάτω τη 14χρονη κόρη της.

Εκεί βρίσκεται και ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τη γυναίκα από τις προθέσεις της να κάψει το σπίτι και να την προτρέψει να ξεκλειδώσει. Παράλληλα, βρίσκεται στο σημείο και ασθενόφορο του ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε περίπτωση που χρειαστεί, ενώ έχει αποκλειστεί και ο δρόμος για να μην υπάρχει διέλευση οχημάτων.

Να σημειωθεί ότι και πριν περίπου 4 χρόνια η ίδια γυναικα είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, όταν και τότε είχε απειλήσει να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της