Το πολύωρο θρίλερ σε οικία στον Κουμπέ στα Χανιά έλαβε τέλος!

Μετά από σχεδόν 9 (!) ώρες, η αστυνομία, που προληπτικά δεν έκανε επέμβαση νωρίτερα και για λόγους ασφαλείας της γυναίκας, επενέβη τελικά γύρω στις 8 το βράδυ.

Η πυροσβεστική τοποθέτησε σκάλα στο μπαλκόνι και ομάδα Ειδικών Αποστολων από το Ηράκλειο που ανέβηκε στην ταράτσα, σε καλά οργανωμένη επιχείρηση (με την συμμετοχή και της ΕΛΑΣ από τα Χανιά που ήταν στο σημειο από το πρωί), επιλήφθησαν της υπόθεσης.

Ουσιαστικά η αστυνομικοί ανέβηκαν σε πλαϊνό μπαλκόνι με σκάλα (της πυροσβεστικής) και ταυτόχρονα έκαναν “κάθοδο” με σχοινιά από την ταράτσα, αιφνιδιάζοντάς την γυναίκα, ενώ ήταν ακόμα στο μπαλκόνι.  Παράλληλα ελαχιστοποίησαν τον κίνδυνο να την “τρομάξουν” (ώστε να μην κάνει κάποια ακραία πράξη, δηλαδή να πηδήξει από το μπαλκόνι).

Με τον τρόπο αυτό δόθηκε τέλος στο “θρίλερ που ξεκίνησε με τις απειλές της γυναίκας να κάψει το σπίτι της και στη συνέχεια να πηδήξει από το μπαλκόνι της!

Μάλιστα, την έβαλαν σε περιπολικό της αστυνομίας για την οδηγήσουν, αρχικά στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων και εν συνεχεία, όπως τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες, να την παραλάβει το ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείo Χανίων (Ψυχιατρική κλινική).

Μάλιστα, καθώς έμπαινε στο περιπολικό η γυναίκα κράυγαζε, “πού με πάτε, τι έκανα”!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook