Ενας ακόμη νεαρός Χανιώτης ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού εδώ και λίγες μέρες.

Εκτός από τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, που ήδη έχει καταγράψει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα κατακτώντας πρόσφατα ως βασικός το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ, άλλος ένας ποδοσφαιριστής που φορούσε τη φανέλα του Πλατανιά ανήκει πλέον στους “ερυθρόλευκους” του Πειραιά.

Ο λόγος για τον Σαμουήλ Νιαυραδάκη, που πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 όπου και του έδωσε την ευκαιρία της συμμετοχής ο πρώην (πια) προπονητής της χανιώτικης ομάδας Γιάννης Τάτσης.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανάμεσα στα οποία είναι και ο 18χρονος Χανιώτης αμυντικός, που αρχικά θα ενισχύσει την ομάδα Κ19.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έχει ως εξής: 

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού και αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας πολύ ταλέντο στο Ρέντη. Ο αριθμός των νεοεισερχόμενων είναι μεγάλος και θα παρουσιαστεί αναλυτικά προσεχώς. Προς το παρόν η Διοίκηση της Ακαδημίας του Θρύλου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με τέσσερα σπουδαία ταλέντα.

Τους Σαμουήλ Νιαυραδάκη (2002, Πλατανιάς) Γιάννη Χριστοφυλόπουλο (2003, Πανιώνιος), Αλέξη Καλογερόπουλο (2004, Αστέρας Τρίπολης), Παύλο Μαυρουδή (2001, Παναθηναϊκός).

Σαμουήλ, Γιάννη, Αλέξη και Παύλο καλώς ήρθατε στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook