Ο Πλατανιάς θα αποτελέσει τη 16η ομάδα του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα από τη τέταρτη τη τάξει κατηγορία.

Επειτα από τη μη δήλωση συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες ο Πλατανιάς θα παραμείνει σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών μέσω της παρουσίας του στον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Σε κρητικό όμιλο και σε τέταρτη τη τάξει κατηγορία οι “ερυθρόλευκοι” επιστρέφουν μετά από τη σεζόν 2008-09 όταν και κατέκτησαν τον τίτλο και την ιστορική άνοδο στην (τότε) Football League 2.

Στο νέο ξεκίνημα του Πλατανιά το “χρίσμα” για την τεχνική ηγεσία θα πάρει ο Γιώργος Κόλτζος, που έδωσε τα διαπιστευτήριά του την περασμένη σεζόν με τον Πανακρωτηριακό, ο οποίος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του κρητικού ομίλου. Παράλληλα θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια, αφού πριν από την ομάδα του Ακρωτηρίου εργάστηκε στην Κ19 του Πλατανιά.

Οσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ αναμένεται αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, ενώ ετοιμάζονται και κάποιες “ηχηρές” επιστροφές.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook