Η τραγική έφηβη έδωσε τέλος στη ζωή της βαδίζοντας πάνω στις ράγες τρένου

Πάνω στις ράγες φέρεται να βάδιζε μια 16χρονη Βρετανή περιμένοντας το τρένο που θα έδινε τέλος στη ζωή της.

Η 16χρονη Lucy Fagg είχε γίνει αντικείμενο κοροϊδίας και χλευασμού από τους συνομηλίκους της για τον πρόσφατο χωρισμό της, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της έρευνας που παραθέτει το ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 6 Μαρτίου σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Κεντ της Αγγλίας, καθώς όπως λένε οι μαρτυρίες δεν άντεξε τα πικρόχολα σχόλια για τον χωρισμό.

Εκείνη τη μέρα μάλιστα, φίλη της κοπέλας που ανησυχούσε για την κατάστασή της έτρεξε να τη βρει στον σταθμό και την είδε να περιμένει πάνω στις ράγες. Δεν μπόρεσε ωστόσο να την προσεγγίσει, γιατί το τρένο ερχόταν και της έκοψε τον δρόμο.

Η προκαταρκτική έρευνα επιβεβαιώνει πως είδε πράγματι τη Lucy να κάνει τα στερνά της βήματα πάνω στις ράγες. Όπως έγινε γνωστό από την έκθεση της αστυνομίας, εκείνη τη μέρα είχε πάει για γεύμα με μια φίλη μετά το σχολείο, μπας και της φτιάξει τη διάθεση.

Και μετά ήταν να πάρει το λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της. Και επέστρεψε, είπε όμως στη μητέρα της ότι θα πεταχτεί στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει φρούτα.

Η αστυνομικός Rebecca Saunders δήλωσε πως τότε έλαβε άλλο ένα μήνυμα στα κοινωνικά μέσα που την αναστάτωσε, λέγοντας σε μια φίλη της πως «πάει, τελείωσε». Ανησυχώντας για την κατάστασή της, η φίλη έτρεξε να τη συναντήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου θα την περίμενε υποτίθεται η Lucy για να μιλήσουν.

Μετά την αυτοκτονία, η οικογένειά της βρήκε μια 8σελιδη επιστολή της κοπέλας στο δωμάτιό της, όπου αποχαιρετούσε οικείους, φίλους και καθηγητές, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να ζει άλλο…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook