Η ΙΡΑ Χανίων υποδέχτηκε στα Χανιά, μέλη της αντίστοιχης ΙΡΑ Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου:

Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή η επίσκεψη  στην πόλη μας, την 23-09-2020 των αγαπητών  εν ενεργεία συναδέλφων Jorg Parotat, ,Edgar Specht, Alexander Klotz & Philipp Kern της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών IPA Offenburg Γερμανίας.

Οι αγαπητοί συνάδελφοι, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την συνάντησή μας, την αγάπη τους για την χώρα μας ,την Κρήτη και ιδιαίτερα για την  πόλη των Χανίων  την οποία επισκέπτονται  για δεύτερη φορά.

Την υποδοχή και σύντομη ξενάγησή τους στα γραφεία της Τοπική μας Διοίκησης  έκανε με ιδιαίτερη  χαρά  ο πρόεδρος της ΙΡΑ Χανίων Ιωάννης Περράκης.

Στην συνάντηση παρόντες ήταν και ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Χανίων και μέλη της ΙΡΑ Χανίων, Μαυράκης Σπυρίδων, Κουβαράκης Αντώνιος και Γιανναδάκης Ιωάννης αντίστοιχα και η συνάδελφος μέλος της ΙΡΑ Χανίων Μαραγκουδάκη Αριάνθη, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς για την ενεργή συμμετοχή τους στην υποδοχή.

Στην συνάντηση που έγινε σε εγκάρδιο αδελφικό και συναδελφικό κλίμα  ανταλλάχτηκαν αναμνηστικά,  απόψεις, , προβληματισμοί για την παγκόσμια πανδημία του Covid -19 την δυναμική της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε Παγκόσμιο επίπεδο και ιδέες στα πλαίσια λειτουργίας των Τοπικών Διοικήσεων των ΙΡΑ Χανίων-IPA Offenburg Γερμανίας, με  πιθανές μελλοντικές τους συνεργασίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook