«Η Ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο!»

Οι Ελληνοαυστραλές από τη Μελβούρνη, Ντέζι Μαντεφέρη και Πέννυ Πατεράκη, εξασφάλισαν τη νίκη για την Ελλάδα, στην εκπομπή Plate of Origin, της Αυστραλιανής τηλεόρασης. Πρόκειται ουσιαστικά για εκπομπή διαγωνισμών μαγειρικής.

Εκεί κατέθεσε το τεράστιο ταλέντο της στην μαγειρική, η Πέννυ Πατεράκη που έχει καταγωγή από την Κίσαμο και η οποία είναι κόρη του πρώην ποδοσφαιριστή του Κισαμικού (σύμφωνα με το sadentrepesai) Kώστα Πατεράκη.

Μαζί της στην ομάδα ήταν η ξαδέλφη της Ντέζι και ως ελληνική ομάδα κέρδισαν το πρώτο βραβείο ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν, των 100.000 δολαρίων! 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση: “Αξίζουν συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα και το δυναμικό δίδυμο, την Ντέζι και την Πέννυ, που εξασφάλισαν τον τίτλο της καλύτερης κουζίνας του κόσμου στην εκπομπή Plate of Origin.

Με τα μάτια της ελληνικής παροικίας στραμμένα πάνω τους, την Τρίτη το βράδυ, οι εξαδέλφες Ντέζι και Πέννυ μαγείρεψαν με την καρδιά τους και με τις εξαιρετικές ικανότητές τους στην κουζίνα, κέρδισαν τον τελικό στο διαγωνισμό μαγειρικής της εκπομπής Plate of Origin! Η καλύτερη κουζίνα είναι η Ελληνική!”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook