Μια περίπου μέρα μετά την δημιουργία του, ο προσωπικός λογαριασμός του David Attenborough μετρά περίπου 3 εκατομμύρια followers

H Jennifer Aniston, όπως σίγουρα θυμάστε, όταν αποφάσισε να κάνει instagram κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο followers μέσα σε ελάχιστες ώρες και με αυτό τον τρόπο, κατάχτησε το ρεκόρ του πιο γρήγορου ανθρώπου που κατάφερε να αποκτήσει 1 εκατομμύριο followers. Και ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι και πρόσφατα, η ηθοποιός κατείχε τον θρόνο της, ο Sir David Attenborough ο οποίος είναι Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός… αποφάσισε να κάνει Instagram και όπως καταλάβατε, την εκθρόνισε.

Η πρώτη ανάρτηση του 94χρονου ήταν ένα βίντεο με εκείνον να λέει: «Τα τελευταία 60 χρόνια έχω εμφανιστεί σε τηλεόραση και ραδιόφωνο αλλά είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram. Πήρα την απόφαση για τη νέα αυτή… εξερεύνησή μου, γιατί πιστεύω ότι η ανθρωπότητα έχει σοβαρά προβλήματα».

Για την ιστορία να πούμε πως την στιγμή που μιλάμε, μια περίπου μέρα μετά την δημιουργία του, ο προσωπικός λογαριασμός του David Attenborough μετρά περίπου 3 εκατομμύρια followers.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook