Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Claudia Aderotimi, της 20χρονης Βρετανίδας φοιτήτριας που έχασε τη ζωής της από ένεση σιλικόνης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση που έκανε χθες τον γύρο του κόσμου έφερε για άλλη μια φορά στο φως το πόσο επικίνδυνες είναι οι επεμβάσεις αισθητικής, όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η 20χρονη ήθελε απεγνωσμένα να αυξήσει τους  γλουτούς της γιατί πίστευε ότι με περισσότερες καμπύλες θα γινόταν πιο γρήγορα διάσημη.

Η εμμονή της αυτή την οδήγησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ένα ξενοδοχείο της Καλιφόρνια όπου μια γυναίκα, την οποία είχε βρει φίλη της μέσω ίντερνετ, της υποσχέθηκε ότι με τις ενέσεις της σιλικόνης θα αποκτούσε τους γλουτούς που ονειρεύονταν.

Η όλη –παράνομη- διαδικασία που έγινε σε ξενοδοχείο και όχι σε εξειδικευμένη κλινική είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της κοπέλας.

«Την έπιασαν δυνατοί πόνοι στο στήθος. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά. Η Claudia είχε πεθάνει», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μία από τις δύο φίλες που την συνόδευαν.

Η φοιτήτρια είχε όνειρό της κάποια μέρα να γίνει μεγάλη σταρ. Είχε σπουδάσει χορό και ήθελε να εμφανιστεί σε μουσικά βίντεο. Για τον λόγο αυτό είχε πάει και σε πολλά talent shows. Μάλιστα ένας κυνηγός ταλέντων που την είχε δει δήλωσε στη Sun:

«Είχα συναντήσει την Claudia στο πανεπιστήμιο. Ήταν χορεύτρια και χορογράφος. Της άρεσε να άρεσε να χορεύει και ήθελε να γίνει διάσημη. Το πρόβλημά της ήταν ότι δεν είχε πεταχτούς γλουτούς και για αυτό ήθελα να βάλει ψεύτικους. Μάλιστα πήγε σε μια οντισιόν και φορούσε παντελόνι με ψεύτικους γλουτούς. Κατάφερε να τραβήξει την προσοχή μας. Όταν όμως το καταλάβαμε την κόψαμε από το show. Φαίνεται ότι αυτό της στοίχισε πολύ γι’ αυτό και ήθελε απεγνωσμένα να κάνει τα εμφυτεύματα σιλικόνης. Είναι τόσο κρίμα που όλα τα κορίτσια προσπαθούν να μοιάσουν σε κάτι που δεν είναι!»

Η κοπέλα για την μοιραία επέμβαση πλήρωσε 1.800 δολάρια, ενώ η γυναίκα που της έκανε την ένεση καταζητείται από την αστυνομία. Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση ανέκριναν μια γυναίκα που έκλεισε το ραντεβού με τα κορίτσια μέσω email, αλλά όπως είπε την υπεύθυνη δεν την έχει δει ποτέ.

«Οι επεμβάσεις αυτές είναι σαν ρώσικη ρουλέτα. Οι ενέσεις που γίνονται μπορεί να είναι αποτελεσματικές, αλλά είναι πολύ επικίνδυνες. Μπορεί να χτυπήσουν κάποιο αγγείο και ο ασθενής να πάθει ανακοπή, όπως έγινε στην περίπτωση της Claudia», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα που ανακρίθηκε από την αστυνομία.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook