Στις Σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ανήκει εδώ και λίγες ημέρες επίσημα η Ακαδημία του Ικάρου Μουρνιών.

Ο σύλλογος από το Πασακάκι ήρθε σε συμφωνία για τη συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών με την “πράσινη” ΠΑΕ. Εκ μέρους του Δικτύου Σχολών του Παναθηναϊκού για την επίτευξη συμφωνίας με την Ακαδημία του Ικάρου στα Χανιά βρέθηκε ο Κώστας Αλάσσας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έχει ως εξής:

Η Πράσινη οικογένεια συνεχίζει να μεγαλώνει!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο “ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ” στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά της Κρήτης.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του τεχνικού προσωπικού του Δικτύου μας στο νησί της Κρήτης όταν και ο εκπρόσωπος του Δικτύου κ. Κώστας Αλάσσας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας κ. Δημήτρη Βρεττό.

Το νέο Πράσινο μέλος έχει ως Υπεύθυνο της Ακαδημιας τον κ. Νικόλαο Ποντικάκη και ως Τεχνικό Διευθυντή αυτής τον κ. Νεκτάριο Λουτζακλή (διπλωματούχο προπονητή UEFA B) και χρησιμοποιεί ως έδρα του το Δημοτικό Στάδιο Νεροκούρου στα Χανιά.

Το προπονητικό δυναμικό της νέας Πράσινης Σχολής απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους προπονητές οι οποίοι είναι οι κάτωθι:

κ. Εμμανουήλ Πιγουνάκης, ΤΕΦΑΑ & UEFA A

κ. Γεώργιος Μαυρεδάκης, UEFA A

κ. Νεκτάριος Λουτζακλής, UEFA Β

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την σχολή μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση ikarosmournionfc@yahoo.gr.

Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου, μέσω του νέου μέλους, δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή του νησιού της Κρήτης!

Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!

Πληρ.-Τηλ.: Δημήτρης Βρεττός 6972987371
Νικόλαος Ποντικάκης 6944575315

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook