Οι vegan ακτιβιστές βγήκαν με τις ντουντούκες και τα ματωμένα μπλουζάκια για να κάνουν κήρυγμα σε πελάτες

Μια ομάδα αυστραλών ακτιβιστών ήταν έτοιμη να έρθει στα χέρια με πελάτες εστιατορίου έπειτα από διαμαρτυρία που έκαναν κατά της κρεατοφαγίας.

Ντυμένοι με λευκά μπλουζάκια με ψεύτικο αίμα και οπλισμένοι με τηλεβόες, οι διαδηλωτές της οργάνωσης Direct Action Everywhere μετέφεραν το μήνυμα γιατί πρέπει οι κάτοικοι του Μπρισμπέιν να σταματήσουν να τρώνε κρέας.

Η διαμαρτυρία δεν έγινε ωστόσο δεκτή με ενθουσιασμό, κάθε άλλο, και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Οι πελάτες κουράστηκαν, όπως φώναζαν, να ακούνε τις κραυγές των διαμαρτυρόμενων και οι πιο θερμόαιμοι πήγαν να ζητήσουν τον λόγο.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail Australia», ένας πελάτης απειλούσε να τους πετάξει μια καρέκλα. «Όλοι φώναζαν ‘‘σταματήστε να φωνάζετε’’», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και το περιστατικό θα κατέληγε σε βιαιοπραγία χωρίς την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Οι διαδηλωτές αποχώρησαν ειρηνικά έπειτα από 20 λεπτά και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των ομοϊδεατών τους στο Facebook.

Η Direct Action Everywhere είναι γνωστή για τις διαμαρτυρίες της στην Αυστραλία, στοχεύοντας πρωτίστως σε ανθρώπους που γευματίζουν έξω.

Πηγή: newsbeast.gr