Οι γαλλίδες εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς και στυλ. Αν και δεν είναι καθόλου της υπερβολής, καταφέρνουν να είναι ακαταμάχητες.

Είτε πρόκειται για το άψογο δέρμα, την κομψή γκαρνταρόμπα τους και τα επιμελώς ατημέλητα τέλεια μαλλιά τους, καταφέρνουν και είναι απλά τόσο όμορφες πάντα και όπου κι αν βρεθούν!

Οι γαλλίδες έχουν το ταλέντο να φαίνονται συνεχώς απόλυτα περιποιημένες σαν να έχουν περάσει πολλές, πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη.

Η αλήθεια είναι όμως πως απλώς έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν τα μυστικά ομορφιάς για να περιποιούνται τον εαυτό τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουν το κόκκινο κραγιόν με τα δάχτυλα ώστε να δείχνουν πως μόλις έχουν φιληθεί, ή το ότι δεν χρησιμοποιούν foundation στην μύτη για να μην φαίνονται υπερβολικά βαμμένες είναι μόνο μερικά από τα κόλπα που εφαρμόζουν καθημερίνα.

Ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα trick στην makeup routine τους κι αυτό εστιάζει στα μεγάλα μάτια και το σαγηνευτικό τους βλέμμα.

Μπορεί εσύ να παραλείπεις την μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες, όμως τα french girls την θεωρούν απαραίτητη και μάλιστα σε γερές δόσεις προκειμένου να τονίσουν τα μάτια τους και να «ανοίξει» το βλέμμα τους.

Παράλληλα το συγκεκριμένο tip αφήνει μια πολύ όμορφη ρετρό αίσθηση που θυμίζει τα icons της δεκαετίας του 60′ και του 70′, όπως η Twiggy και η Jane Birkin.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook