Σε προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων προχωρά η Περιφέρεια Κρήτης.

Η διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων γνωστοποίησε το γεγονός ευχαριστώντας παράλληλα την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νικόλαο Καλογερή «για την αναμενόμενη προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Η τοποθέτηση θα γίνει εσωτερικά της συμβολής των οδών Κοραή και Ελ. Βενιζέλου και η δαπάνη ανέρχεται, περίπου, στο ποσό των 300.000€ από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αισθητήρας είναι ο μοναδικός στο νομό Χανίων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΑΚ έχει ως εξής:

Σαν Διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και παράλληλα να συγχαρούμε την Περιφέρεια Κρήτης και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή για την αναμενόμενη προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Καλογερής, η προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρα ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Εθνικό Στάδιο Χανίων βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης προσφορών. Η τοποθέτηση θα γίνει εσωτερικά της συμβολής των οδών Κοραή και Ελ. Βενιζέλου και η δαπάνη ανέρχεται, περίπου, στο ποσό των 300.000€ από πόρους της Περιφέρειας Κρήτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αισθητήρας είναι ο μοναδικός στο νομό Χανίων.

Σαν διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων η επιλογή του χώρου εγκατάστασης μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και επιπροσθέτως αποφασίσαμε την προμήθεια ηλεκτρικού πίνακα, αμέσως μετά την τοποθέτηση του αισθητήρα, για απεικόνιση των μετρήσεων.

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Χανίων που αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον Ν. Χανίων. Μια εκκρεμότητα 15ετίας είναι σε φάση υλοποίησης.

Ο Πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων

Εμμανουήλ Κουριδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook