Τη βόλτα τους στο Ενετικό λιμάνι Χανίων απόλαυσαν χτες το πρωί οι σύζυγοι των Μητσοτάκη και Πομπέο.

Την ίδια ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάικ Πομπέο πραγματοποιούσαν επισκέψεις στις αμερικανικές Βάσεις στα Χανιά (σε Μουζουρά και Μαράθι), με τελική στάση την 115 Π.Μ., οι κυρίες Μάρεβα Μητσοτάκη και Σούζαν Πομπέο είχαν προγραμματίσει να κατευθυνθούν σε πιο “ανάλαφρους” προορισμούς.

Τελικός προορισμός τους το Ενετικό λιμάνι Χανίων, στο οποίο, μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη περιηγήθηκαν και απόλαυσαν τις ομορφιές του και τις ομορφιές της Παλιάς Πόλης των Χανίων.

Το Flashnews.gr που βρέθηκε στο Ενετικό λιμάνι Χανίων κατά τη διάρκεια της βόλτας των κυριών Μητσοτάκη και Πομπέο, δεν ήταν δύσκολο να διαπιστώσει ότι το μνημείο, σε όλη την έκτασή του, ήταν πραγματικά “αστακός” αφού αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις του λιμενικού το περιφρουρούσαν σε κάθε γωνιά και είσοδό του.

Η δε βόλτα των κυριών Πομπέο, Μητσοτάκη και Μενδώνη αλλά και άλλων που την απολάμβαναν από το ιδιαίτερο περιβάλλον τους, πραγματοποιήθηκε υπό την “διακριτική” παρουσία προσωπικού ασφαλείας.

Εκείνο πάντως που αντιληφθήκαμε ήταν ότι η κύρια Πομπέο έμεινε ενθουσιασμένη από τις ομορφιές του Ενετικού λιμανιού και μάλιστα, τη στιγμή που έφτασε στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμισί και έχοντας “θέα” τον Φάρο των Χανίων, αναφώνησε αυθόρμητα ένα “Oh, my God”, παρασυρμένη από την απίστευτη ομορφιά του μνημείου…

Η τελική κατάληξη, γνωστή,  στην ψαροταβέρνα του Γιάννη Ξυλούρη που απόλαυσαν εκλεκτά παραδοσιακά κρητικά πιάτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook