Οι προέδροι των ΝΟΔΕ Κρήτης εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για τις εξελίξεις που αφορούν το Μεταφορικό Ισοδύναμο.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχθηκε ο λαός της Κρήτης και ιδιαίτερα οι παραγωγικές τάξεις του νησιού, την υλοποίηση της υπόσχεσης η οποία αίρει μια μεγάλη αδικία που είχε γίνει εις βάρος των Κρητών και της Κρητικής Οικονομίας.

Αναφερόμαστε στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, που η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε μίζερα σε όλα σχεδόν τα νησιά, πλην της Κρήτης.

Σήμερα, επιτέλους, η αδικία αυτή αίρεται από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και με τις άοκνες προσπάθειες του συντοπίτη μας Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, που από την πρώτη στιγμή εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να πάψει δηλαδή το νησί μας να αποτελεί εξαίρεση από το ευεργετικό μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Έσπευσαν πάλι βέβαια οι τοπικοί εκπροσωπούντες τον ΣΥΡΙΖΑ να θολώσουν τα νερά, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν “δεν είχαν προλάβει” να επεκτείνουν την εφαρμογή του μέτρου στην Κρήτη. Απλώς, για άλλη μια φορά, με αυτή την τακτική, υποτιμούν τη νοημοσύνη του Κρητικού λαού, που διαπίστωσε πως και σε αυτό το θέμα, η προηγούμενη κυβέρνηση στεκόταν απέναντι στα πραγματικά συμφέροντα του νησιού μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι και στην συνέχεια, μέσα σε καθεστώς ισονομίας και ισοπολιτείας που μπορεί και εξασφαλίζει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η Κρήτη θα ανακτήσει κάθε χαμένη αναπτυξιακή ευκαιρία.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Πρόεδροι των Δ.Ε.Ε.Π (Νο.Δ.Ε.) Κρήτης Χανίων Ρεθύμνου Ηρακλείου Λασιθίου , Γιώργος Μαρκουλάκης, Εμμ. Φουρφουλάκη,ς Ευάγγ. Καρκανάκης, Γιώργος Μπαρμπούνης, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook