Στην ανακαίνιση του μπάνιου πολλά είναι εκείνα που πρέπει να γίνουν, με σειρά προτεραιότητας για να τελειοποιηθεί ο χώρος, όπως τον έχετε φανταστεί. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνουμε κάποιες δουλειές για το τέλος, πιστεύοντας ότι δεν έχουν τόσο σημασία. Τα πλακάκια μπάνιου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και είναι αρκετά παρεξηγημένα καθώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι αρκεί να επιλέξουν ένα ποιοτικό πλακάκι και τελείωσε εκεί το θέμα, ωστόσο εξίσου σημαντική και καθοριστική είναι η τοποθέτηση που πρέπει να γίνει από τον μάστορα. Αν η τοποθέτηση γίνει με τον ενδεδειγμένο τρόπο τότε δεν θα υπάρξει καμία διαρροή, δεν θα φύγει κανένας αρμός, ειδικά γύρω από την μπανιέρα! Πριν φτάσετε όμως στην επιλογή μάστορα, ας δούμε κάποια σχέδια από πλακάκια από την εταιρεία που εμπορεύεται είδη υγιεινής από 1967 και είναι από τις γνωστές της αγοράς, πλέον, την Papapolitis!

Πλακάκια ψηφίδες


 
Η ψηφίδα είναι μία διαχρονική επιλογή με οποία μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια της αρεσκείας σας και εντυπωσιακές αντιθέσεις, γύρω από την μπανιέρα σας ή πίσω από τον νιπτήρα. Δείτε εδώ την γαλάζια ματ ψηφίδα Onix.

Πλακάκια τουβλάκια

Αν το μπάνιο σας είναι πιο ρουστίκ ή αν θέλετε στο δεύτερο ή τρίτο μπάνιο του σπιτιού σας να εντάξετε ένα διαφορετικό σχέδιο που ξεφέυγει από τα συνηθισμένα, τα σαγρέ πλακάκια Rondine στα φυσικά χρώματα του ξύλου, θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό.

Τι επιπλέον πρέπει να γνωρίζετε για τα πλακάκια μπάνιου;

Δεν είναι απαραίτητο τα πλακάκια μπάνιου να τοποθετηθούν μόνο στον χώρο της υγιεινής. Ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, είναι κατάλληλα πολλές φορές, στην πισίνα, στο δάπεδο ακόμα και σε κάποιον εξωτερικό χώρο!

Βότσαλο, για εκείνους που θέλουν να επενδύσουν στο μπάνιο τους


 
Από τον οίκο Imso Ceramiche, το πλακάκι αυτό αποτελείται από πέτρα και μόνο και προσφέρει μία μοναδική αίσθηση, όταν πλαισιώνει τον χώρο της υγιεινής. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν, από εδώ. Ιδανική πρόταση για το εξοχικό σας! Ρωτήστε τους εξειδικευμένους μας πωλητές, ώστε να κάνετε την καλύτερη αγορά online. Αν θέλετε να δείτε όλη την ποικιλία από πλακάκια μπάνιου και είδη υγιεινής μπείτε στο papapolitis.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook