Την ώρα που κάποια κανάλια θα έχουν εκπομπές για την έκτακτη πολιτική επικαιρότητα, το ΜΕΓΚΑ είναι υποχρεωμένο να παίζει…ΜΠΑΛΑ

Όλες τις πολιτικές εξελίξεις στο δελτίο ειδήσεων θα προσπαθήσει να…χωρέσει το ΜΕΓΚΑ, αφού από τις 21:00 και ως τις 02:00, θα μεταδίδει ποδόσφαιρο. Και μπορεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ντόρτμουντ για το Champion\’s League, να είναι ένα πάρα πολύ ελκυστικό προϊόν, ωστόσο σήμερα, ο περισσότερος κόσμος θα ζει στον παλμό των εξελίξεων και θα θέλει να ενημερωθεί αλλά και να ακούσει πως σχολιάζουν κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας τα όσα συμβαίνουν σήμερα και αναμένεται να συμβουν από αύριο.

Έκτακτη εκπομπή στον ALPHA

Ενόψει των πολιτικών εξελίξεων και της ανεξαρτητοποίησης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα μεταδοθεί έκτακτη εκπομπή στις 23:00 στον Αlphaμε τον Αντώνη Σρόιτερ, αμέσως μετά το \”Αλ Τσαντήρι\” με το Λάκη Λαζόπουλο. 

Διαβάστε τι έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ στο προφίλ του στο Facebook: «Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και η χώρα ζει τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της. Δημοψήφισμα, κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή πρόωρες εκλογές φέρνει η ημέρα που ξημερώνει αύριο; Πόσο κοντά είναι πλέον η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, η έξοδος από το ευρώ και την ευρωζώνη; Τι περιμένει όλους μας; Σήμερα το βράδυ στις 11 στον Αpha οι απαντήσεις από τα πιο έγκυρα χείλη σε μια έκτακτη εκπομπή για όλες τις εξελίξεις. Συντονιστείτε και καλό κουράγιο σε όλους μας!..\”

To ALTER χτυπημένο πάλι από τις στάσεις

Στις 17:00 θα βγάλει εκτάκτως το ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού, μιας και μετά θα υπάρχει στάση εργασίας που δεν θα επιτρέπει να βγει ζωντανό πρόγραμμα.

(zappit)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook