Γράφει στο Foxbet ο Αντώνης Κόκκινος

Όλες οι προσφορες στοιχημα & καζίνο είναι εδώ

Η Λεόν έστω και με πολύ δύσκολο τρόπο, έκανε την ανατροπή απέναντι στη Μασατλάν χθες βράδυ και πήρε τη νίκη με 2-1. Έτσι συνεχίστηκε με ταμείο το σερί της στήλης. Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθώ ξανά με το Μεξικό.

Η Τίγκρες έρχεται από τρεις σερί νίκες, όπου δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική επικράτησε μέσα στην έδρα της μισητής Μοντερέι στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι με 2-0. Έχει ψυχολογία στο φουλ, βρήκε επιτέλους ρυθμό και από την στιγμή που βελτίωσε και την άμυνα της, αρχίζει και τρομάζει κόσμο. Ήταν θέμα χρόνου να βρει πατήματα, καθώς στο ρόστερ της υπάρχει τρομερή ποιότητα. Τώρα θέλει να συνεχίσει το σερί για να κάνει βήμα προς την τετράδα και υποδέχεται την Ατλ. Σαν Λουίς.

Η ομάδα του Βάσκες, πάει από το κακό στο χειρότερο, δεν μπορεί να σταυρώσει βαθμό, αλλά ο έμπειρος κόουτς συνεχίζει να τα έχει με την τύχη του. Η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε, αλλά ο πολλές απουσίες που έχει σταθερά και έγιναν περισσότερες για απόψε, έχουν παίξει τον ρόλο τους. Ξέρει ο Βάσκες ότι πολύ δύσκολα θα πάρει κάτι μέσα στην έδρα της Τίγκρες με την εικόνα που έχει η ομάδα του ειδικά στα μετόπισθεν.

Η Τίγκρες λοιπόν είναι σε τρομερή κατάσταση, βρήκε ρυθμό και δεν μπορεί να την τρομάξει η Ατλ. Σαν Λουίς των πολλών απουσιών και της… τρύπιας άμυνας. Από τα δυνατά σημεία ο άσος, τον εμπλουτίζω με το combo bet Over 1.5 για λίγο καλύτερη απόδοση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook