Από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Δραπανιά.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και του Συλλόγου Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και την βαθιά μας ευγνωμοσύνη στην Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Δραπανιά και τον πάτερ Αλέξανδρο Φαντάκη που βρίσκονται πάντα κοντά στα παιδιά, για την Δωρεά στο σχολείο μας ενός δίμετρου τραπεζιού πικ-νικ με ενσωματωμένους πάγκους εξωτερικού χώρου, το οποίο τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να έχουν τα παιδιά κάπου να κάθονται, να διαβάζουν, να τρώνε ή απλά να συζητάνε μεταξύ τους.

Kαι προσθέτει:

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Γ. Μυλωνάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κελαιδή, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, που αντιλαμβανόμενος την σημασία ύπαρξης και συντήρησης αθλητικών χώρων σε περιφερειακά χωριά, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά του Δραπανιά αλλά και των γύρω χωριών να μπορούν να αθληθούν, με όλα τα θετικά που όλοι ξέρουμε ότι προσφέρει ο αθλητισμός!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε  τον Πρόεδρο του τοπικού Δραπανιά κ. Αντώνη Κοκοτσάκη που στήριξε και βοήθησε για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Δραπανιά

φωτογραφίες: sadentrepesai

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook