Συνάντηση με την Διοίκηση της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), είχαν σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. κ. Λευτέρης Κοπάσης. 

Ο κ. Παπαδογιάννης και οι συνεργάτες του, συζήτησαν με την Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. κ. Χρυσούλα Χατζηδάκη, τον Αντιπρόεδρο κ. Παντελή Πετσετάκη, τα στελέχη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της «επιχείρησης» , τις δυνατότητες περεταίρω συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων, σε ζητήματα κοινού γνωστικού αντικειμένου. 

Στο επίκεντρο της συνάντησης, μεταξύ άλλων, βρέθηκε η ανάγκη βελτιστοποίησης της ποιότητας των δικτύων της πόλης των Χανίων,  μέσα από παρεμβάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν με την συνεργασία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και της  Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων

Στη συνάντηση από πλευράς Ο.Α.Κ. συμμετείχαν ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Ευάγγελος Μαμαγκάκης, ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων, κ. Μάρκος Πατρελάκης,  ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων, κ. Ευτύχης Δασκαλάκης και η Επιστημονική Συνεργάτιδα  κ. Τριανταφυλλιά (Λία) Νικολάου. Τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής κ. Κωντσαντίνος Στεργιάννης και ο Προϊστάμενος του Ηλεκτρομηχανολογικού Τμήματος κ. Εμμανουήλ Κασαπάκης. 

«Η συνεργασία μας με την Δ.Ε.Υ.Α.Χ. είναι ήδη αρκετά παραγωγική και πολυσήμαντη. Στην σημερινή συνάντηση, τέθηκαν οι προτεραιότητες σε μια σειρά από τομείς κοινής ευθύνης, αλλά δρομολογήθηκαν και μια σειρά από άλλα ζητήματα, που μπορούν να πάνε «παρακάτω» αυτή την συνεργασία, επ’ ωφελεία των πολιτών και του περιβάλλοντος» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης. 

Οι δυο πλευρές, συμφώνησαν ακόμη να υπάρξει νεότερη συνάντηση μεταξύ στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων του Ο.Α.Κ. και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με στόχο της περεταίρω διεύρυνση της μεταξύ τους συνεργασίας.    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook