Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την Επισκοπή, η οποία απέκτησε ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος, έπειτα από τη θητεία του στην κυπριακή Αλκή, θα ενισχύσει τη ρεθυμνιώτικη ομάδα στη Football League.

Ο 22χρονος ακραίος μπακ ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής έχει ως εξής:

Το άρωμα Super League διατηρείται στην ομάδα μας και, τί καλύτερο από το να υποδεχόμαστε νεαρά παιδιά στην Επισκοπή μας που έχουν φιλοδοξίες έχοντας ζήσει τις μεγάλες εικόνες, όπως στην περίπτωση του 22χρονου αριστερού μπακ Γιώργου Γιαννούτσου. Ο Γιαννούτσος ήρθε στην ομάδα μας από την ΑΕΚ και ήδη μετράει δύο προπονήσεις με τη φανέλα των «γυπαετών». Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαννούτσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 και έχει ύψος 1.85μ.. Αγωνίζεται με άνεση στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ αλλά και ως αριστερός στόπερ.

Η πρώτη του επαφή με ομάδα ποδοσφαίρου ήταν στην Εύβοια στην ακαδημία Planet football. Μετέπειτα πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αργότερα σ’ αυτές της ΑΕΚ όπου εκεί ανδρώθηκε και αγωνίστηκε τόσο στις ομάδες under όσο και στην ΠΑΕ σε επίπεδο κατηγορίας Super League.

Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Αλκή Οροκλίνης (Β’ Εθνική Κύπρου) έχοντας μια γεμάτη σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ για να καταλήξει φέτος στην Επισκοπή μας.»

Γ. Γιαννούτσος: «Διατηρεί πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες η Επισκοπή»

Ο 22χρονος Γιώργος έχει δείξει πάθος και θέληση για επιτυχία από την πρώτη στιγμή και το… κατέθεσε και μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου: «Ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα αλλά να βοηθηθώ και ‘γω ο ίδιος. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε μια και πρωτεύοντας στόχος είναι ο κοινός, αυτός που έχει η ομάδα, μια και διατηρεί πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες.

Όσον αφορά τις πρώτες μου εντυπώσεις, μπορώ να πω ότι έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από αυτό που είδα. Άλλες ομάδες ακόμα και από τη δεύτερη εθνική κατηγορία, δεν έχουν τις ανέσεις που έχει η Επισκοπή. Είναι ευκαιρία λοιπόν να αφοσιωθούμε όλοι λοιπόν στον στόχο που έχουμε βάλει ως ομάδα.»

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook