Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν από τη χθεσινοβραδινή φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι κοντά στο σχολείο της Βασίλισσας στην παλιά πόλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 02.00, ωστόσο δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο. 

Η κατάσβεση της φωτιάς ήταν πολύ δύσκολη καθώς όχι μόνο λόγω των ξύλινων ευφλεκτων κατασκευών που υπήρχαν στα οικήματα αλλα και λόγω της δυσκολίας προσέγγισης των πυροσβεστικών στην παλιά πόλη (από την πίσω πλευρά του προμαχώνα). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτιά προκάλεσε ζημιές στον 1ο όροφο του σπιτιού, στον 2ο καθώς και στο ισόγειο ενώ και το διπλανό κτίριο έχει μεγάλο πρόβλημα κυρίως στον 1ο όροφο. 

Η Αστυνομία αναμένεται να αποκλείσει το σημείο καθώς υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιος διερχόμενος από σπασμένα τζάμια του κτιρίου και άλλα αντικείμενα που έχουν κατασραφεί. 

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα και φαίνεται να προέκυψε από εμπρησμό.

Οι πληροφορίες του flashnews.gr, αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που φέρεται να έβαλε τη φωτιά ειναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού.

Η γυναίκα είχε φύγει τις τελευταίες ημέρες από το σπίτι λόγω χωρισμού, ωστόσο την Παρασκευή επισκέφθηκε την οικία προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα της και τότε ο ανδρας βγήκε εκτός εαυτού. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να απειλεί με αποτέλεσμα, να βάλει φωτιά στο σπίτι και να το κάψει σαν πράξη εκδίκησης.

Μάλιστα, μόλις ο άνδρας έβαλε τη φωτιά, επιχείρησε να φύγει όμως η Αστυνομία που βρισκόταν ήδη εκεί λόγω του επεισοδίου και των απειλών του, τον συνέλαβε. 

Δείτε το βίντεο από την προσπάθεικατάσβεσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook