Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή  επέβαλε στον πατέρα που ξυλοκόπησε τον 10χρονο γιο του, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου 

Ο 45χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου ενώ παραδέχτηκε την πράξη του και υποστήριξε ότι εξοργίστηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι ο 10χρονος γιος του ενώ είχε ήδη τραύματα στο σώμα του.

Ισχυρίστηκε μάλιστα, πως ο γιος του, του είπε ότι ένα ανήλικο αγοράκι του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά εκείνο αρνήθηκε με αποτέλεσμα να υπάρξει επεισόδιο ανάμεσα τους ενώ πρόσθεσε πως η δάσκαλα του γνωρίζει το περιστατικό.

“Προσπάθησα να το προφυλάξω από το να κάνει ένα λάθος και εγώ έκανα το μεγαλύτερο” φέρεται να ειπώθηκε από τα χείλη του 45χρονου Σύρου ενώ μέσα στην ημέρα, πιθανότατα, θα εκδοθεί η απόφαση με τον Εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή του και ποινή φυλάκισης 38 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό, συνέβη την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στην Αμμουδάρα με το παιδάκι να μεταφέρεται στο ΠΑΓΝΗ.

Το παιδί από την Συρία που είναι ορφανό από μητέρα, ζει στο Ηράκλειο μαζί με τον πατέρα του, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 45χρονο πατέρα του ενώ το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τις φωνές του 10χρονου αγοριού που είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία από τους κατοίκους της γειτονιάς.

Το παιδί πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μεταφερθεί σε δομή ανήλικων ενώ ο πατεράς του έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook