Επανεκκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα τα μαθήματα προγραμμάτων γενική εκπαίδευσης ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά.

 Το πρώτο επιμορφωτικό Πρόγραμμα, αφορά το αντικείμενο “ Αγωγή Υγείας-Πρώτες Βοήθειες”

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο κτίριο του Γυμνασίου Κολυμβαρίου.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με την  παρουσία του στο εναρκτήριο  πρόγραμμα  έκανε αναφορά για το  νέο κύκλο που ξεκινά στο ΚΔΒΜ του Δήμου Πλατανιά, που δημιουργούνται για τους ενήλικες συμπολίτες μας.

Στους παρευρισκόμενους απευθύνθηκε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μπομπλάκης Χαρίτων, ο οποίος αναφέρθηκε στα προγράμματα που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και για τα οποία ο Δήμος θα φροντίσει να είναι σε διάφορα σημεία του  Δήμου, ανάλογα με τις αιτήσεις που θα υπάρξουν.

Οι εκπαιδευόμενοι ενημερώθηκαν για τη πορεία και το προγραμματισμό του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πλατανιά, οι εκπαιδευτικές δράσεις του οποίου είχαν ανασταλεί λόγω των μέτρων προστασίας που είχαν επιβληθεί, για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοιού.

Επισημαίνεται, ότι το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα (ενδεικτικά προγράμματα στο πίνακα που ακολουθεί).

Για την αίτηση για ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Αντιδήμαρχος κα Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook