Τα οριστικά αποτελέσματα ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ για το έξτρα voucher των 180 ευρώ το μήνα και για επιπλέον δικαιούχους για φιλοξενία σε παιδικούς σταθμούς με επιδότηση.

Οι ωφελούμενες/ωφελούμενοι του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ που λαμβάνουν αξία τοποθέτησης (voucher), πρέπει να μεταβούν στη δομή της επιλογής τους και να το ενεργοποιήσουν το αργότερο έως 19/10/2020.

Σε ότι αφορά στην Κρήτη επιλέχτηκαν συνολικά 808 παιδιά ενώ απορρίφθηκαν 293 αιτήσεις λόγω ελλιπών δικαιολογητικών στους φακέλους.

Τα αποτελέσματα ανά νομό της Κρήτης έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στον σύνδεσμο για να δείτε την λίστα με τους δικαιούχους)

Νομός Ηρακλείου: Δικαιούχοι 376 παιδιά  –  Μη δικαιούχοι λόγω ελλιπών δικαιολογητικών 140 παιδιά

Νομός ΧανίωνΔικαιούχοι 160 παιδιά  –  Μη δικαιούχοι λόγω ελλιπών δικαιολογητικών 70 παιδιά

Νομός Ρεθύμνου: Δικαιούχοι 147 παιδιά  –  Μη δικαιούχοι λόγω ελλιπών δικαιολογητικών 50 παιδιά

Νομός ΛασιθίουΔικαιούχοι 125 παιδιά  –  Μη δικαιούχοι λόγω ελλιπών δικαιολογητικών 33 παιδιά

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας / αιτούντος και των παιδιών. Αντί αυτών, εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.

Η δράση της ΕΕΤΑΑ αφορά στην παροχή θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας σε βρέφη, νήπια, παιδιά και Άτομα με Αναπηρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Για πρώτη φορά το πρόγραμμα αφορά και μητέρες Δημοσίους Υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook