“Δεν είχα καταλάβει τίποτα ο ίδιος συμπεριφερόταν φυσιολογικά και έπαιζε με τα παιδιά όπως κάθε ημέρα”

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις της συζύγου του 28χρονου Χανιώτη που κρίθηκε ένοχος για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της Suzanne Eaton, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνης. 

Σε δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση των ποινών που επέβαλε το δικαστήριο στον 28χρονο Χανιώτη, η σύζυγος του  τόνισε ότι δεν περίμενε να φτάσει η κατάσταση σε αυτό το σημείο, πώς βιώνει δύσκολες στιγμές και εκείνη και τα παιδιά της ενώ το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της.

“Δεν περίμενα ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ο σύζυγος μου, θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα στα παιδιά μου και να τα προφυλάξω. Υποστηρίζω τα παιδιά μου γιατί με τον κόσμο είχαμε θέματα. Πάμε δικαστικά για να πάρω την επιμέλεια των παιδιών. Τα παιδιά είναι 2 και 4 ετών, ένα αγόρι και ένα κορίτσι και όλοι αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις ακόμα και τα παιδιά μου ο κόσμος τα αντιμετωπίζει περίεργα. Τα παιδιά μου έχουν επαφές με τον πατέρα τους και θα συνεχίσουν να έχουν αλλά την επιμέλεια θα την πάρω. Το μεγάλο παιδί δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει και ζητάει τον πατέρα του. Ποτέ δεν περίμενα να κάνει ο σύζυγος μου κάτι τέτοιο. Εκείνος δεν είχε δείξει τίποτα και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική όπως ήταν πάντα, παίζαμε με τα παιδιά και ήμασταν μια χαρά”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook