Το πρώτο τεστ του Μπάρον Τραμπ ήταν αρνητικό, ωστόσο μετά βγήκε θετικός στον ιό.

Οκοροναϊός δεν χτύπησε την πόρτα μόνο του προεδρικού ζεύγους πριν δύο εβδομάδες. Θετικός στον ιό είχε βρεθεί και ο Μπάρον Τραμπ, γιος του Ντόναλντ και της Μελάνια.

Σε άρθρο της στην επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου, η Πρώτη Κυρία περιγράφει την εμπειρία της με τον κοροναϊό και αποκαλύπτει κάτι που δεν είχε γίνει ευρέως: ότι και ο 14χρονος Μπάρον είχε βρεθεί αρχικά θετικός στον ιό.

Τράπεζα Θεμάτων στην Α’ Λυκείου – Τι θα αλλάξει στις προαγωγικές εξετάσεις

Όπως αναφέρει, το πρώτο τεστ του Μπάρον ήταν αρνητικό, ωστόσο μετά βγήκε θετικός στον ιό. «Ευτυχώς είναι ένας δυνατός έφηβος και δεν είχε συμπτώματα. Χάρηκα που και οι τρεις μας περάσαμε αυτό το πράγμα μαζί, γιατί μπορέσαμε να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον και περάσαμε χρόνο μαζί», αναφέρει η Μελάνια Τραμπ και προσθέτει ότι ο Μπάρον Τραμπ είναι πλέον αρνητικός στον ιό.

Τι λέει η Μελάνια για τη δική της μάχη με τον κοροναϊό

Στη συνέχεια, η Μελάνια περιγράφει τη δική της μάχη με τον ιό. Όπως αναφέρει, είχε ελάχιστα συμπτώματα, αλλά την επηρέασαν όλα ταυτόχρονα το ένα μετά το άλλο.

«Πονούσε το σώμα μου, είχα βήχα και πονοκεφάλους, και ένιωθα εξαιρετικά κουρασμένη όλη την ώρα», σημειώνει.

Για τη θεραπεία της, επέλεξε ένα πιο «φυσικό δρόμο», προτιμώντας βιταμίνες και υγιή διατροφή. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Γουόλτερ Ριντ και όλους όσους βοήθησαν στη φροντίδα της.

Το άρθρο της Μελάνια έχει και ελαφρώς προεκλογικό τόνο: «Ήταν περίεργο να είμαι η ασθενής και όχι το άτομο που φροντίζει το έθνος μας να είναι υγιές και ασφαλές. Αυτή τη φορά φρόντιζαν εμένα και έζησα από πρώτο χέρι τι μπορεί να κάνει ο Covid-19».

Όσο ήταν άρρωστη και ανάρρωνε, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ εξήγησε ότι «είχε πολύ χρόνο να σκεφτεί» για την οικογένειά της, τους φίλους και τη δουλειά της, αλλά και τον λαό των ΗΠΑ που «έχουν επηρεαστεί από αυτήν την ασθένεια».

«Ζούμε σε απίστευτους καιρούς – και με τις εκλογές να πλησιάζουν, είναι εύκολο να γεμίσεις με αρνητική ενέργεια», προσθέτει με νόημα η Μελάνια Τραμπ.

Η Μελάνια δηλώνει πλέον ότι έχει βγει αρνητική σε τεστ για τον κοροναϊό και είναι έτοιμη για να επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook