Μία ακόμη μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η Επισκοπή, ανακοινώνοντας Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Ο Λούκας Γκουέντες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στην φετινή Επισκοπή οι τομές είναι –και θα είναι- ανάμεσα σε άλλα, πολλές. Το ρόστερ που, μέρα με την μέρα διευρύνεται, διαθέτει έναν Βραζιλιάνο και το όνομά του είναι Λούκας Γκουέντες. Πρόκειται για έναν 24χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος έχει ήδη μεγάλες εμπειρίες από πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας σε διάφορες χώρες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λούκας Καμπέλο Ντε Μαγκαλιάiνς Γκουέντες.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο 24χρονο επιτελικό μέσο (παίζει ως «8άρι» αλλά και ως «10άρι») έχοντας πλούσια εμπειρία από πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας σε Βραζιλία, Πολωνία  αλλά και σε Πορτογαλία..

Ο Λούκας έχει γεννηθεί στην πόλη Μπραζίλια στις 30 Μαΐου του 1996 και έχει ύψος 1.81μ..

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από την Πολωνία με την ομάδα της Βίσλα Κρακοβίας. Στα 16 του γύρισε στην πατρίδα του για να ενταχθεί στα τμήματα της Κρουζέιρο όπου αγωνίστηκε με την ηλικιακή κατηγορία Κ17. Έπειτα, το 2015 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί ξανά στην Πολωνία και στην Βίσλα Κρακοβίας. Τον Ιούνιο του 2016 μεταγράφηκε στην Λεχ Πόζναν και έναν χρόνο αργότερα (2017) κινήθηκε δυτικά για να παίξει στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την ομάδα της Πεβίντεμ. Τη σεζόν 2018-19 επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί στον σύλλογο της Ρεάλ FC.

Μία σεζόν μετά (2019-20), μεταγράφηκε στην πολωνική Πογκόν όπου παρέμεινε για 6 μήνες και το άλλο μισό της περιόδου γύρισε για δεύτερη φορά στην Πορτογαλία προκειμένου να αγωνιστεί στην Μπέρκο.»

Λ. Γκουέντες: «Αγαπάω να κερδίζω»

Ο Λούκας, ομιλιτικότατος δήλωσε στο episkopifc.gr: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια νέα χώρα και ένα νέο πρωτάθλημα για μένα αλλά είμαι ενθουσιασμένος που κάνω καινούρια πράγματα.

Η ομάδα και ο κόουτς με υποδέχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο και ελπίζω να είναι έτσι και η συνέχεια.

Αυτό που οφείλω από την πλευρά μου να κάνω είναι, να προετοιμαστώ φτάνοντας στο ανώτερο επίπεδο της αγωνιστικής μου φόρμας όσο πιο σύντομα γίνεται.

 

Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω καθώς οι φιλοδοξίες μου ξεκινούν από την ομάδα μας και σταματούν σ’ αυτή. Εάν εγώ είμαι καλός και αυτό ανταποκρίνεται στην ομάδα θα είναι το ιδανικό.

 

Προσωπικά, θέλω να κερδίζω, αγαπάω να κερδίζω αλλά πρέπει να βλέπουμε τα παιγνίδια ξεχωριστά.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook